Dla przykładu powiem, że dzisiaj słuchałem przez 5 minut Tren pamięci ofiar Hiroszimy, Pendereckiego. Przez pół godziny głowa mnie bolała

Pozdrawiam,
Paschalis
Lan Hikari pisze:Dla przykładu powiem, że dzisiaj słuchałem przez 5 minut Tren pamięci ofiar Hiroszimy, Pendereckiego. Przez pół godziny głowa mnie bolała(dzięki wielkie izahe za te ciekawe doznania artystyczne
)
lutnikirena pisze:Pytanie
PO CO INSTALOWAĆ DZIECIAKOM ŻE W OGÓLE SĄ JAKIŚ ZNIENAWIDZONE UTWORY!?!?!!?!?!?!?
Może lepiej zmienić nastawienie od początku i kreując najprostsze fragmenty do skali niewyobrażalnie pięknych i wspaniałych, trudne przechodzić na tym samym poziomie emocji????
lutnikirena pisze:Wszyscy , którzy pragną nauczyć się utworu 10 razy szybciej i 30 razy łatwej i na pewno 100% lepiej niż teraz mogą zgłaszać się na szkolenia. przeprowadzimy je w miejscowościach gdzie zbierze się 10 uczniów.
Szczegóły na http://www.sobecka.com
lutnikirena pisze:Pytanie
PO CO INSTALOWAĆ DZIECIAKOM ŻE W OGÓLE SĄ JAKIŚ ZNIENAWIDZONE UTWORY!?!?!!?!?!?!?
Może lepiej zmienić nastawienie od początku i kreując najprostsze fragmenty do skali niewyobrażalnie pięknych i wspaniałych, trudne przechodzić na tym samym poziomie emocji????