arek565
Posty: 4
Rejestracja: pt 24 lis, 2017

czw 16 sie, 2018

Potrzebuje Waszej porady w pewnej sprawie. Powoli rozkręcam swój biznes, związany z restauracja. Sala oraz kuchnia są juz gotowe i wyremontowane, potrzebuje jednak wyposazenia. Moj brat polecil mi kociołek żeliwny , poniewaz sam prowadzi restauracje i robi zakupy tylko u nich .

komar
Posty: 3
Rejestracja: pn 06 sie, 2018

śr 22 sie, 2018

Żeliwne PONOĆ są dobre jeżeli chodzi o rozkładanie się tłuszczu w latach ALE, problem jest z przypalaniem ponoć.

paliska
Posty: 0
Rejestracja: czw 26 lip, 2018

pt 19 paź, 2018

Wyposażenie na pewno jest jedną z ważniejszych rzeczy w przypadku gastronomii, zwłaszcza zmywarki takie jak winterhalter które są w stanie umyć dokładnie dużą ilość przeróżnych naczyń

kojak
Posty: 0
Rejestracja: sob 17 lis, 2018

sob 17 lis, 2018

a gdzie kupujecie takie akcesoria do kuchni? Widzialam ostatnio w salonie agata ze maja nowe piekne kolekcje :D

Wróć do „Hyde Park”