Witam i ja, bardzo serdecznie

Na imię mi Bartłomiej. W marcu skończyłem 16 lat, ale jako, że poszedłem do szkoły rok wcześniej, jestem obecnie uczniem 1 klasy technikum - profil informatyk. Nie było mi dane uczęszczać do szkoły muzycznej. Mieszkam w południowej Polsce, gdzie mamy "górali" i dzięki zespołowi regionalnemu, w którym miałem grać udało mi się rozpocząć naukę na instrumencie, jakim są skrzypce. W zespole o którym wspomniałem nie miałem okazji ani razu zagrać, ale gra na skrzypcach pozostała. Uczony byłem przez 3 lata bez styczności z nutami, później dostałem dawkę teorii. Obecnie trenuję grę na skrzypcach sam, z powodu braku sensownego nauczyciela w moim miasteczku. Od niedawna gram również na wiolonczeli. Poza instrumentami smyczkowymi rozwijam się w kierunku gitar (elektryczna, klasyczna, basowa), fletów (poprzeczny, irlandzki, chiński), perkusji i oczywiście pianina (choć więcej czasu spędzam przy syntezatorze). Moje preferencje muzyczne to głównie jazz, blues, rock i metal. Komponując własne utwory łączę te style razem ze wstawkami folkowymi. W mojej grze na skrzypcach charakterystyczne są improwizowane wstawki. Na co dzień udzielam się w kilku zespołach grając na różnych instrumentach. Na koniec dodam, że mój wcześniejszy nick to Lan_Hikari, ale bardzo mądry pan admin nie dopuścił znaku "_" w loginie

Pozdrawiam