Gamy - pasaże - dwudźwieki na skrzypceGamy i pasaże w ukladzie trzyoktawowym w pełnym zakresie oraz czterooktawowym dla tonacji G, g, As, gis, A, a, B, b, H, h
29,00 zł56 str. A4, miekka oprawa
sklep muzyczny
sklep muzyczny
 Smyczkowo.pl » Giełda muzyczna » Potrzebny muzyk/ zagram w zespole

Orkiestra "nieczynnych muzyków"

Dla muzyków poszukujących bratniej muzycznej duszy

Postprzez piotrrrrrrr » 30 paź 2010, o 23:56

Jestem wyksztalconym muzykiem z doświadczeniem zawodowym grania w różnych orkiestrach.Od pewnego czasu noszę sie z zamiarem utworzenia orkiestry,która skladałaby się z ludzi,którzy są tzw. "muzykami w stanie spoczynku". Szukam osób, które np. skonczyły szkoly muzyczne - pracuja w innym zawodzie - i szukaja możliwości grania dla przyjemności w orkiestrze. Moga to być także osoby, ktore postanowily nauczyć się grać na instrumentach nieco poźniej niż w wieku 4 lat... i tym samym nie miały szansy grania w jakims większym zespole.Słowem byłaby to orkiestra dla absolwentów szkół muzycznych i zdolnych amatorów. Orkiestra mialaby grac muzykę klasyczną, filmową. Jeśli byłby ktoś zainteresowany takim pomysłem - proszę o kontakt. guarneri@wp.pl Trojmiasto
piotrrrrrrr

Postprzez paranoja » 31 paź 2010, o 17:31

Pomysł bardzo ciekawy. Gdybym miała możliwość na pewno bym z takiej skorzystała. Niestety nie moje rejony. Są tu jednak osoby z tych okolic, ciekawe czy ich to zainteresuje.
Życzę powodzenia w projekcie!
paranoja
Administrator

Pochwały: 2

Postprzez zoom » 31 paź 2010, o 20:44

Wooow, jak fajnie, kurcze... Szkoda, że nie jestem z Trójmiasta. Jeśli znajdzie się ktoś podobny z Bydgoszczy, to zgłaszam się pierwszy!:PP Może i dla gitary czasem znalazłaby się jakaś partia:D
Życzę powodzenia! Świetny pomysł! ;-)
SP2GIT, zapraszam do łączności! ;)
zoom

Pochwały: 1

Reklama

Powrót do Potrzebny muzyk/ zagram w zespole