Łatwe kwartety smyczkoweAranżacje wychodzą na przeciw oczekiwaniom szkoły muzycznej I stopnia i ogniska muzycznego
15,99 zł32 str. A4
sklep muzyczny
sklep muzyczny
 Smyczkowo.pl » Giełda muzyczna » Szukam nauczyciela/ udzielę lekcji

nauczyciel w krakowie

Dział dla nauczycieli i przyszłych uczniów, lekcje gry na instrumentach

Postprzez edyta » 3 lip 2011, o 19:49

Poszukuję nauczycielki/a altówki w Krakowie po akademii muzycznej. Mam 22 lata i pewne podstawy na skrzypcach (5 lat nauki), chciałam przeniesc sie na latwiejszy instrument. Nie posiadam altowki, jedynie skrzypce ale mam zamiar wypozyczyc. Proszę o wpisywanie się pod tematem i okreslenie ceny za godzinę lekcji (60 min).

Ten dział jest odpowiedniejszy dla Twojego wątku. rzępoła
edyta

Postprzez altowiolistka » 4 lip 2011, o 01:23

Na początek mała prywata: krew mnie zalewa, jak czytam albo słyszę, że altówka to łatwiejszy instrument! To, że mamy mniej popisowych utworów to nie znaczy, że gramy na prostym instrumencie i jeśli chcesz grać na altówce tylko dlatego, że myślisz, że jest łatwiej to - bez obrazy - nie wiem czy to ma sens.

Co do tematu: polecam Ci udać się do Krakowskiego Konserwatorium, są tam pedagodzy z doświadczeniem, a i placówka zyskuje sobie coraz większy prestiż. http://www.konserwatorium.republika.pl/
www.archetti.pl
altowiolistka

Pochwały: 1

Postprzez edyta » 4 lip 2011, o 12:49

Przepraszam, nie chciałam urazić nikogo grającego na altówce. Wiem, że żaden instrument smyczkowy nie jest łatwy. Dziękuję za link.
edyta

Reklama

Powrót do Szukam nauczyciela/ udzielę lekcji