Teoria muzykiCałość zagadnień obowiązujących w szkołach I stopnia
33,00 zł212 str. A5, miękka oprawa
sklep muzyczny
sklep muzyczny
 Smyczkowo.pl » Muzyka » Kursy, konkursy

Młody Muzyk Roku 2011 - Polskie Eliminacje do Eurowizji!!

Dyskusje o odbywających się kursach i konkursach muzycznych.

Postprzez Presto » 6 sie 2011, o 14:44

Młody Muzyk Roku 2011 ...
cóż mam prośbę :)
Podobno w 2011 mają być eliminacje do Eurowizji transmitowane przez TVP KULTURE tak jak w 2009 .
aleee ...- gdzie są jakieś informacje na temat zgłoszeń , terminu , jakiś regulamin i w ogóle .?
Proszę o link ...;)
Presto

Postprzez rzepola » 6 sie 2011, o 18:42

Z tego co się orientuję, poprzednim razem organizatorzy konkursu osobiście przesyłali zaproszenia do wybranych osób, które od razu startowały w półfinale. Selekcję dokonano na podstawie osiągnięć w konkursach i opiniach wybitnych profesorów. Prawdopodobnie pozostaje Ci więc tylko czekać i mieć nadzieję. Niestety.
Jeśli chcesz osiągnąć sukces, nie idź linią najmniejszego oporu, ale drogą maksymalnego doskonalenia.

If you think you can do it, or you think you can not - either way you are correct.

Otóż wydaje się, że spontaniczną, a zarazem najbardziej adekwatną odpowiedzią na piękno jest zachwyt.
rzepola
Moderator

Pochwały: 1

Postprzez Presto » 6 sie 2011, o 20:43

Rozumiem , dzięki.
Czyli nie ma możliwości czegoś na zasadzie zgłoszeń , tylko organizatorzy osobiście Cię "wynajdują" i składają Ci propozycję , czy jest jednak opcja wysłania do nich życiorysu i rekomendacji profów ?
Presto

Postprzez rzepola » 6 sie 2011, o 20:57

Nie mam pojęcia. Nawet nie jestem pewna, czy poprzednim razem naprawdę wyglądało to tak, jak napisałam. Jestem tylko szarym moderatorem i nic ponadto nie wiem. Radzę napisać maila z zapytaniem. Jeśli nie możesz znaleźć konkretnego adresu do Młodego Muzyka, to skieruj się do TVP Kultura.
Jeśli chcesz osiągnąć sukces, nie idź linią najmniejszego oporu, ale drogą maksymalnego doskonalenia.

If you think you can do it, or you think you can not - either way you are correct.

Otóż wydaje się, że spontaniczną, a zarazem najbardziej adekwatną odpowiedzią na piękno jest zachwyt.
rzepola
Moderator

Postprzez altowiolistka » 7 sie 2011, o 02:18

z tego co wiem, to szkoły typują swoich kandydatów i potem odbywa się selekcja.
www.archetti.pl
altowiolistka

Reklama

Powrót do Kursy, konkursy